Artikler

Hvordan komme i gang med trening?

Er du en av de mange tusen som kjenner at motivasjonen til et sunnere, sterkere og bitte litt mer estetisk deg har rennt ut i sand på samme måte som januar måned? Om svaret er ja, da kan denne artikelen fort være noe for deg.

Du vet jo allerede at i dag er første dag i resten av ditt liv, og attpåtil er det mandag (Hvor sykt er ikke det?) Carpe diem for faen! Ta balletak på dagen, før den tar balletak på deg. Kvelden og sofakosen siger på fortere enn du aner.

Tre superenkle forslag

Bruk gymkortet ditt! Du har mest sansynligvis alt betalt for det. Ikke vær både lat og lite økonomisk i allefall. Det er ille nok å miste form, funksjon og optimale energinivåer i hverdagen. Å være nestemann eller kvinne ut i Luksusfellen er absolutt ikke en bonus slik jeg ser det.

Er du redd for at økta skal ta for lang tid sier du? Det er jo tross alt OL om dagen, så jeg skjønner bekymringen. Hei, du får gjort mye på en time faktisk inkludert oppvarming. Det klarer de aller fleste av oss avse.

Trenger du en plan og litt instruksjon for å komme i gang? Det argumentet kan jeg kjøpe. Ikke alle har utdannet seg til PT enda. Jeg vil faktisk anbefale at du tar en titt på sirkeltreningsprogrammet som blant andre verdensmester i Bikini-Fitness Christina Strøm Fjære har benyttet. Det er enkelt, morsomt og gir bra med variasjon. Dessuten; det gir resultater også.

Les: Sirkeltrening for å bygge muskler og øke fettforbrenning

Eller hva med å bruke tretti kjærlige minutter ekstra på å krere et sunt og smakfult måltid til deg selv og noen du er riktig glad i? Hilde Topland har gitt oss oppskriften på en deilig og kalorifattig dessert som jeg anbefaler at du prøver. Du blir neppe skuffet.

Les: Deilig, lettvint og proteinrik Myoproteinfluff

Kanskje bevilger du en times gåtur til hunden din (og deg selv)? Fordelene med dette er mange. Bikkja blir rikitig glad. Du  brenner fort hele Myoproteinfluffen og deler av den smakfulle middagen din. En ordentlig bonus er og at du får reflektert litt over liv og lære. Slipp ned skuldrene, få stressnivåene ned. Du kan jo finne på å slippe å bruke tusenlapper på livscoaching om du gjør dette til en rutine i den store mengden hverdager.

Føler du ånden komme over deg så kan du jo gjerne eksekvere alle de tre små forslagene mine. Da blir jeg imponert i allefall.

God mandag!

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.