Intervju

Christina Strøm Fjære er verdensmesterinne i Bikini Fitness

Christina Strøm Fjære har hatt en start på Bikini Fitness-satsingen sin de fleste bare drømmer om. Hun har vunnet sin klasse alle gangene hun har stilt, og flere overall-titler der den beste uansett klasse kåres.

WWC_4220
Fra første gang jeg så henne på scenen visste jeg hun kom til å nå så langt som hun ville. Det er mange bra kropper på fysikkscenen, men Christina er en vinner på så mange områder at jeg nesten synes synd på konkurrentene hennes.

Hun har imidlertid aldri hatt så hard konkurranse som i helgens VM i Fitness arrangert av IFBB i Kiev, Ukraina. I klassen hennes var det 27 jenter fra hele verden som Christina utklasserte, og da hun også tok overall-seieren slo hun 103 andre.

WWC_4242
Det er liten tvil om at proffverden er vidåpen for Christina dersom hun skulle ønske det.

WWC_4225

For oss som så på var det neppe noen overraskelse at du stod med pokalen hevet, men det så ut som du ble noe overrasket selv.

Fortell – hva tenkte du da du stod på scenen og det gikk opp for deg at du vant?

Det er vanskelig å vite hva som skjer med dømmingen og alt slikt så da jeg vant klassen min var egentlig det den største overraskelsen. Å vinne overallen var enormt, spesielt siden nivået var så høyt.

For de som ikke er så godt kjent med Bikini Fitness, hva ser dommerne etter?

WWC_4205

En symmetrisk og flott fysikk som presenteres på en pen måte. Alle aspektene har noe å si – smilet, sminken, utseendet, hudkvaliteten, fargen. Det er rett og slett bare om å gjøre å se best ut på scenen!

Hvordan har konkurranseforberedelsene vært? Du har blant annet valgt å gjøre mesteparten selv denne gangen?

Først må bare si det har vært en sykt bra stemning i Kiev, alle er skikkelig hjelpsomme med forberedelsene bak scenen – og der er det mye som skal stemme.

Jeg følte jeg var i stand til å gjøre det meste selv. Det å kunne være fleksibel og justere selv har vært utrolig digg! Det krever at en har kontroll på det en driver med, men det har jeg etterhvert. Når det kommer til treningen har jeg vært skadet og har måttet gjøre justeringer hele veien som har gjort det har vært vanskelig å følge en fast plan.

Edmund Johansen har også vært en helt både med hjelp under forberedelsene og før jeg skulle på scenen i Kiev. Jeg vil også nevne deg Asle og MyRevolution som har gitt god hjelp under oppkjøringen.

Alt i alt har det vært fint å kunne styre selv!

Ja, det står respekt av det Christina! Det har vært veldig kjekt å følge forberedelsene dine og kunne få komme med litt innspill innimellom. Du er veldig kunnskapsrik og jeg håper andre får nytte av den kunnskapen også om du skulle velge å begynne å coache egne utøvere mer enn du gjør nå.

Vi er veldig stolte av å få sponse deg med kosttilskudd, blant annet MyoProtein. Hva er det som gjør at du har valgt å bruke det?

Fordi det er best. Jeg har brukt MyoProtein i mange år, søsteren min bruker det, moren bruker det og det er ganske enkelt best på smak, kvalitet, anvendelighet og jeg digger at det er norskprodusert. I tillegg kommer det fra MyRevolution som jeg også digger!

Utrolig kjekt å høre, Christina! Det er slike tilbakemeldinger som gjør det kjekt å kunne tilby ting folk setter pris på.

Bikini Fitness blir mer og mer populært, og debutantklassene er fulle. Har du noen råd til andre som vil gjøre det bra?

Bruk tid. Finn g glede i livsstilen med treningen og maten. Det bør ikke være konkurransen som motiverer. Treningsglede, matglede, glede over livsstilen som bør gi deg masse energi og god selvfølelse.

WWC_4226

Hvis du kun trener på grunn av en konkurranse, hva sitter du igjen med når konkurransen er over?

Kloke ord, Christina. Nå står Arnold på programmet, hva det blir etter det venter vi i spenning på. Det ryktes også at Christina har blitt lagt merke til av svært kjente personer.. Er verden klar for Christina?

Du kan se henne imorgen på God Morgen Norge. Lurer du på hvordan hun trener? Her er treningsloggen hennes.

Asle Bøe
Asle Bøe har lang erfaring fra trening av mennesker med forskjellige mål. Han har en bachelorgrad i sykepleie fra Høgskolen i Bergen, og brenner for å gjøre god informasjon om trening og kosthold så tilgjengelig som mulig for så mange som mulig.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.