ArtiklerKostholdKosttilskuddProdukter

Greens på vinterstid?

MyoGreens

I julen ligger det godt forankret i den norske folkesjela å kose seg og unne seg mye ekstra god mat og drikke i denne familiehøytiden.

For svært mange innebærer det dessverre også at man både får en ekstra varmepolstring rundt midjen av de ekstra kaloriene, og at magen blir mye oppblåst og urolig av mat og drikke man ikke er vant til å konsumere i store mengder ellers.

Den tradisjonelle julematen er ikke spesielt rik på plantekost heller, så bortsett fra litt surkål og noen mandariner kan det bli svært sparsommelig med helsebringende matvarer for å balansere ut alt det usunne.

I MyRevolution tror vi på at naturen vet hva som er godt for oss, og vi har derfor satt sammen en velsmakende drikk i pulverform med næringsrike ekstrakter fra frukt, bær, grønnsaker, urter og “supermat” som spirulina og grønn te.

Denne potente kombinasjonen er perfekt i julehøytiden for å hjelpe kroppen med å fordøye den tunge maten og bremse opp den ekstra fettlagringen. La oss se på et utvalg av ingrediensene og hva de kan gjøre for deg.

Siden 1930-årene har man visst at artisjokk stimulerer produksjonen av galle, en væske som dannes i leveren og inneholder stoffer som bidrar til fettfordøyelsen i tarmen. I tillegg til å øke galleproduksjonen er det vist at artisjokk hemmer dannelsen av kolesterol i kroppen, virker som antioksidant, forbedrerleverstoffskiftet og avrenser kroppen for effektene av for eksempel alkohol. Artisjokk virker som en såkalt prebiotika – næring til de gode bakteriene i tarmen.

Den tropiske frukten ananas inneholder enzymet bromelain, som både kan virke anti-inflammatorisk og inneholder enzymer kalt proteaser, som hjelper kroppen å spalte protein. Det er også gjort studier som ser lovende ut for effekten bromelain har på fettcellene.

Vi har også tatt med den tropiske frukten papaya i MyoGreens, og her finner du papain – et såkalt proteolytisk enzym som vil kunne bryte ned og mørne kjøttmat. Papain vil derfor kunne motvirke oppblåsthet og forstoppelse når du fråtser i den tradisjonelle julematen.

Spirulina er en blå-grønn alge som det finnes mest av i havet rundt Afrika og Mexico. Den er proteinrik og er dessuten så rik på vitaminer og mineraler at den har gjort seg fortjent til tittelen Superfood—eller Supermat, på norsk. Spirulina er en skikkelig kraftpakke som ikke bare tilfører kroppen viktig mikronæring, men som balanserer leverenzymene og har en avgiftende effekt på kroppen.

Grønn Te er vel en av de mest kjente tilskuddene for helsebringende effekter, og egenskapene som en effektiv fettforbrenner gjør den spesielt nyttig nå.

Alle disse næringsrike ingrediensene i denne kombinasjonen gjør MyoGreens til et svært nyttig tilskudd i perioder med mye fet mat og god drikke. Med MyoGreens får kroppen din en næringsrik boost for å klare både juleribba og akevitten, og den smaker attpåtil så godt at du gjerne tar to av den!

For at du ikke skal glemme å drikke nok vann i julen så har vi en bonus til deg.

Om du kjøper MyoGreens 180g i julen så får du med MyoWater vannflaske av glass. Fyll denne med MyoGreens eller bare vanlig vann å sett den i kjøleskapet og du har iskaldt og forfriskende vann klar til å drikkes.

Du trenger ikke gjøre noen verdens ting, vi legger denne med når vi pakker din ordre!

Børge Fagerli
Børge Fagerli, er en av de fremste autoritetene på kosttilskudd, trening og livsstil. Børge er i dag kjent internasjonalt som en av de ledende autoritetene innenfor områdene trening og kosthold.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.