Intervju

Fighteren Asta mot vårens tredje konkurranse i Bikinifitness

Asta går mot sin tredje konkurranse for sesongen i Bikinifitness i Sandefjord Open. Tobarnsmoren fra Tromsø har hatt en litt trøblete konkurranseforberedelse, med et ublidt møte med en trapp som resulterte i flere brukne ribben som sa takk for seg og en kranglete hånd. Vi tok en prat for å høre hvordan hun hadde det i innspurten.

Hvordan har konkurranseforberedelsene gått i år? Blir det lettere eller vanskeligere for hver konkurranse?

Det har gått veldig bra egentlig. Litt utfordringer, men ingenting jeg ikke klarer finne en løsning på – det blir begge deler vil jeg si . Lettere fordi jeg vet hva jeg går til og hva jeg kan forvente og tyngre fordi man satser enda hardere å vet hva man skal igjennom for å nå det.

Hva er det du liker best med å gå på scenen? Det ser ut som du koser deg veldig der oppe.

Har alltid hatt sceneskrekk believe it or not. Nå når jeg har vært der i forbindelse med konkurranser så elsker jeg det virkelig. Alt jeg har gjort og gått igjennom skal frem.Ikke tiden for å bli beskjeden! Jeg gir alt og digger følelsen og kicket det gir. Føler meg helt utrolig der oppe og hvem liker ikke den følelsen?

Du har vært lenge i konkurransemodus nå, hva skal du gjøre etter Sandefjord Open? Du har jo to flotte jenter. Hva synes de om at mamma er en fitnessdronning?

De spør om jeg vinner å heier selvfølgelig på meg.De kaller meg faktisk Dronninga! De viser muskler når de har spist og sier de vokser seg store så de har skjønt det. De vil være med å trene og tråkker litt på sykkelen og leker med bosuballene på SATS.

Etter konkurransen skal det bli deilig å kunne være “normal” og å tilbringe mer tid med min fantastisk flotte familie.

Denne gangen stiller jeg mest for min egen del – til høsten går jeg for en plass på pallen!

Takk for praten Asta, lykke til med konkurranse og håper kroppen fikser seg på best mulig måte! Du har vist du er en fighter på alle mulige måter – for de som ikke har sett det enda, se bildet under!

Bloggen hennes finner du her: http://astasamanta.blogg.no/motivasjon.html

 

Asle Bøe
Asle Bøe har lang erfaring fra trening av mennesker med forskjellige mål. Han har en bachelorgrad i sykepleie fra Høgskolen i Bergen, og brenner for å gjøre god informasjon om trening og kosthold så tilgjengelig som mulig for så mange som mulig.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.