Artikler

Fjerner alle kondisjonsapparatene på treningssentrene

I lys av de siste års dopingmisbruk i sykling, fri-idrett og løping har nå senterledelsen i flere sentre gått sammen for å stenge ute de såkalte “bolsjonistene”.

Skinny2
Potensielle brukere av hele apoteket.

DYEL

Dette er mennesker som ikke ser ut som de trener engang, men som utøver enorm slitasje på det dyreste du finner på et treningssenter – kondisjonsapparatene.

De tanker seg opp på tvilsom sportsdrikk som inneholder prestasjonsfremmende karbohydrater og elektrolytter. Forekomsten av doping i kondisjonsidrett er enorm, og dette gjenspeiles selvsagt på de store sentrene. Vann er kun dyr urin og svette, og denne sprer de rundt seg med.

Noe av problematikken kan kanskje bøtes på ved å sette ned toppfart på alle apparater til bedagelige 10 km/ t så en ikke får for ekstreme mosjonister.

sudor1
Svett et annet sted, din ekling.

” Da vi fjernet spinningsalen og tredemøllene ble det færre syklister for å si det slik” sier daglig leder Trene Lise Hetteglassstad  på treningssenteret Svett i Sprekken til MyRevolution og lar det henge i luften som en eim av ketose.

Et bedret miljø

De har også registrert en nedgang i episoder som tørking av genitalia med hårføner og nakentøying i badstuen, nevner hun.

” De svetter, puster tungt og om du har kjent den taktfaste gyngingen i gulvet som oppstår når 10 birkendeltagere kjører 4×4 på møllen kan du bare tenke deg hvordan bygningsmassen kneler”

Treadmill
Noe mer meningsløst skal du lete lenge etter.

Kostbare tomsinger

Anslag fra SSB og Statsbygg anslår at en mosjonist koster mer enn fire styrketrenende sentermedlemmer kun i renhold og slitasje på utstyr og bærende konstruksjoner.

De håper imidlertid på å få en slutt på den urovekkende trenden og avkrever 02-test av alle medlemmer som puster for tungt.

“Vi registrerer at folk har begynt å forsvinne etter vi mistenkeliggjør de som har et for godt 02-opptak og god løpsøkonomi.”

Hun sier også at de ikke bryr seg noe særlig med helsen til medlemmene som brukes prestasjonsfremmende, men at det er viktig å fremstå som et rent senter uten å kunne bevise det på noe annet vis enn gjennom avtalte dopingprøver, det laveste nivået av kontroll.

Fremtiden er Zumba

” Vi vurderer å kun tilby gruppetimer” sier hun ” Siden dette har vist å senke både mannlige og kvinnelige kjønnshormoner til ikke-målbare nivåer.”

Det blir mye Zumba på timeplanene fremover!

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.