ArtiklerKostholdKosttilskudd

Gainer som restitusjonsdrikk

Etter en treningsøkt er det viktig å få i seg ny næring. Det finnes mange restitusjons-drikker med brukbar kvalitet man kan kjøpe på butikken, men du får høyere kvalitet ved å blande selv. Det blir til og med litt billigere.

Yt restitusjonHvis vi tar YT restitusjons-drikk fra TINE som et eksempel er det et meget bra produkt for deg som er på farten og vil gjøre ting enkelt. Det smaker godt og tilfører kroppen akkurat det du har behov for etter trening. 330 ml YT restitusjonsdrikk med kakaosmak inneholder:

Karbohydrat: 30.3 g
Protein: 20.8 g
Fett: 2.8 g
Kcal: 230
Pris: 23 kr

lean_mass_meal_3kg_mocca-chocMyRevolution Lean Mass Meal (gainer) være tingen for deg. Proteinkvaliteten i Lean Mass Meal er betydelig høyere enn det YT kan tilby nemlig. Har du smartshaker kan du lage deg en porsjon på forhånd og blande den etter trening. Ta ca. 50 gram gainer (nesten to scoops), bland det i 2 dl ekstra lettmelk. Dette gir deg:

Karbohydrat: 39.4 g
Protein: 19.9 g
Fett: 2 g
Kcal: 254
Pris: 12 kr (47.8% billigere enn YT)

Du kan også kun blande i vann (da blir prisen rundt 8 kr per porsjon, noe som er 65.2% billigere enn YT), men da vil du gå glipp av noen av fordelene ved å drikke melkeprodukter – som er kalsium, B-vitaminer, fosfor, jod m.m. Blander du gaineren med melk vil du få i deg disse godsakene i tillegg.

Om du er interessert i å prøve Lean Mass Meal, så finner du denne Gaineren her. Lean Mass Meal er forøvrig på tilbud nå, så du sparer enda mer enn det som er oppgitt i artikkelen ved å velge dette produktet fremfor YT.

God trening og restitusjon uansett hva du velger!

Anne Marie
Anne Marie er konkurrerende styrkeløfter, studerer ernæringsfyisologi og driver siden www.eatpowerfood.com.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.