Trening

Hvor høyt prioriterer du deg selv?

Det er klart det er vanskelig å finne tid til å trene innimellom.

Med to barn, full jobb, hus som hele tiden skal oppgraderes så skjønner jeg godt at man får lyst til å innfinne seg med en situasjon der tid til egentrening er noe som må utsettes til et senere tidspunkt.

I påvente av at barna skal bli større, jobben mindre og huset ferdig løper man fra den ene fritidsaktiviteten til den andre. Jobber overtid, handler og går i familiebesøk. Det å komme i bedre form, gå ned de 5 kiloene eller generelt oppnå en sunnere livsstil blir kun skippertak en del mandager gjennom året.

Det er så lett å finne unnskyldninger for å ikke behandle kroppen sin bedre, eller ta seg tid til egen kvalitetstid. Spesielt vi damer tror jeg sliter mye med den dårlige samvittigheten for aldri å være god nok mor, kone, kokk, vaskedame, svigerdatter og ansatt. Hvor lett er det å prioritere seg selv dersom man hele tiden har fokus på å innfri  alle de andre forventningene vi har til oss selv? Så hva er løsningen?

Svaret tror jeg er like kjedelig som når noen spør meg om det er rett å trene 3 ganger i uken med 12 repetisjoner i 3 serier. S

varet mitt er så å si alltid: Det kommer an på: Hva er målet ditt?  Hvor tungt pusher du deg selv på trening? Hva trener du utenom? Hva har du mulighet til å trene?? og så videre.

I en travel hverdag handler det om dette. Det å finne sin egen vei og løsninger som fungerer for deg og de rundt deg. Men, da mener jeg at det skal fungere for alle. Ikke bare for barna og kjæresten, men også for deg. Det kan være vanskelig å ikke få med seg alt. Å måtte gi avkall på noe og innse at vi ikke kan være perfekte på alle arenaer.

Men invester tid i deg selv! Gå på tur om det er det du vil. Tren styrke om du ønsker. Gjør noe for deg!

Du vet like godt som meg at det i andre enden også vil betale seg for de rundt deg.

Om du klarer dette vil du etter hvert oppnå en følelse du ikke kan kjøpe for penger. Det er et annet overskudd. Følelsen av å være sin egen person, ha investert i noe viktig. Om du er enda mer ambisiøs så vil følelsen av å krysse målstreken være noe som jeg vil si nærmest er ubeskrivelig. Om du har lagt ned arbeidet, prestert uten å ta snarveier og jobbet deg gjennom tunge dager så smaker det så uendelig godt!

Med det så vil jeg utfordre dere, og særlig dere som kjenner dere igjen i beskrivelsen over.

76c88f_3c73796661224bd396cb051b6ecf58b9.jpg_srz_830_145_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz
Bergen Fitness, senteret til Janne åpner tidlig i Februar.

Hvor mye tid trenger du EGENTLIG å investere i deg selv?

Trenger du 2 timer et sted mellom klokken 17 og 20? Og om det tiden blir knappere føler du da at det ikke er noe vits? Om det blir litt senere, er sofaen da for dyp? Løsningene ligger der, du må bare sette deg selv, din trivsel og din helse litt høyere opp prioriteringslisten.

Om du ikke ser løsningen selv, ta kontakt med noen som kan hjelpe deg til å se muligheter som gjør at du bruker den tiden du har til rådighet effektivt og målrettet.

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.