Oppskrifter

Proteinfluff med proteinpulver

Jeg vet hva du tenker, og det tenkte jeg også da jeg så MyoProtein Jordbær, posen med frosne blåbær og Cola Zero-flasken på kjøkkenbenken.

Proteinpulver kan brukes til mye rart, men mye rarere enn det her blir det ikke.

Tilfeldighetene plasserte dem sammen, og jeg plasserte dem i en bolle og vispet. Resultatet var en god sorbet/flufflignende greie. Jeg vil tro den blir enda bedre med annen sukkerfri brus med friskere smak, som for eksempel Sitron. Jordbær, MyoProtein med Jordbærsmak og sitron? Ja takk.

IMG_20130820_110010

Ellers er fremgangsmåten som med vanlig fluff:
200 g bær
30-40 g MyoProtein
1 dl sukkerfri brus
1/2 teskje Sukrin + eller sukrinmelis, valgfritt

Blandes i en bolle og vispes til det når ønsket konsistens.

Fluffen ble myk, søt og smakte veldig godt!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.