Kosttilskudd

Smaksprøve proteinpulver – Myo Protein

Dersom du får i deg for lite proteiner gjennom kostholdet ditt kan det være lurt å innta proteinpulver i en shake eller tilsatt maten du spiser for å opprettholde muskelmassen din. Dette er spesielt viktig for eldre mennesker, dersom du trener mye eller går på en kalorifattig diett. 

MyoProtein er et proteinpulver som består av proteiner av høy kvalitet med god smak og en bra aminosyreprofil som vil kunne hjelpe deg med dette.

Smaksprøve proteinpulver

Det blir også vanligere og vanligere å ikke bare bruke proteinpulver i en shake før/etter trening, og etterhvert som smaken har blitt bedre og renere pulver har det blitt mer anvendelig til baking og annen matlaging.

Fordeler med proteinpulver

Proteinpulver er ikke nødvendig å tilføres i kosten dersom du spiser et velbalansert kosthold med fisk, egg, meieriprodukter eller andre kilder som inneholde mye proteiner og aminosyrer, men slik er det nok ikke for flertallet. Derfor kan det være viktig å ta tilskudd av proteiner for å opprettholde en velfungerende kropp. Som nevnt tidligere i nyhetsbrevet hjelper proteinene oss til å opprettholde muskelmasse og øke den ved hard trening, lett mosjon og ved diett. 

Studier viser også at eldre mennesker har stor nytte av å innta proteiner til frokost og lunsj for å forhindre tap av muskelmasse. Samme studier viser også at muskelmassen kunne i noen tilfeller økes ved siden av lett mosjon.

Proteinpulver har kommet langt i utviklingen både når det gjelder smak og innhold siden de klumpete og sure konsentratene dominerte markedet tidligere. Disse hadde et proteininnhold helt nede i 40-50% og inneholdt mye fett og karbohydrater.

MyoProtein består av 50% myse og 50% kasein- protein isolat. Fordelen ved å bruke protein isolat er at man får marginalt med karbohydrater og fett men maksimal med proteiner.

Det jevne forholdet mellom myse og kasein gjør at opptaket av disse bestanddelene blir veldig godt fordelt i kroppen. Mysen blir brutt ned og tatt raskere opp, og gir en raskere økning av aminosyrer i blodet. Kaseinet former en slags gele i magen, og blir brutt saktere ned og gir derfor en jevn strøm av aminosyrer ut i blodet over lengre tid. Dette gjør at oksidasjonen av mysen og kaseinet går saktere, og kan være med på å holde deg mett lengre.

Velger du å bruke MyoProtein vil den på en enkel måte hjelpe deg å dekke ditt daglige proteinbehov. Fordelen med dette proteinpulveret er at den er velbalansert med de riktige protein komponentene, tas hurtig opp i kroppen og har en nydelig smak. Proteinet smaker like godt i vann som i melk, og kan brukes i smoothies, protein-is, proteinkaffe eller tilsatt annen mat og bakverk.

Tilbakemeldinger vi har fått fra kunder er at Myoprotein er en sikker vinner i markedet når det gjelder både opptak, effekt og smak.

Smaksprøve proteinpulver

Dersom du er på utkikk etter et proteinpulver som smaker godt,  er like godt med vann som med melk, kan brukes til baking og annen mat velger du MyoProtein!

Om du bare ønsker å smake på MyoProtein, så kan du kjøpe en smaksprøve til 19kr på denne linken: Smaksprøve Proteinpulver

smaksprøver protein pulver

PS! På Oppskrift-siden vår har vi mange gode oppskrifter med MyoProtein.

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.