Oppskrifter

Proteinpannekaker

Proteinpulver kan brukes til mye mer enn å bare ha i en shaker og riste litt.

1180868-10-1375867527356
Foto: Lykkesliv.blogg.no

Selv har jeg holdt det oldschool med shakeren lenge og ledd litt av de som er mer kreative, men jeg har måttet innse det går an å lage veldig god mat med proteinpulver etterhvert. MyoProtein er spesielt godt egnet siden det består av melkeproteinisolat og en andel myseisolat, noe som gjør konsistensen og egenskapene bedre egnet til varmebehandling og baking.

Denne oppskriften var det Erle Engmark som viste meg. De var overraskende gode, og enkel og raske å lage.

Ingredienser

En form for søtning, steviadråper, sukrin gold eller sukrin+ fungerer bra
Litt vaniljepulver eller stevia vanilje, litt kardemomme og litt kanel
2 egg, 50 g kokosmelk, 20 g MyoProtein Jordbær

Fremgangsmåte

Bland sammen røren i en bolle, begynn forsiktig med søtningen og krydderet og smak til etterhvert. Stek på svak varme, snu, la den kjøle seg ned litt og nyt!

Dette gir to små og saftige proteinpannekaker som inneholder 30 g proteiner, 17 g fett og 1-2 g karbohdyrater.

Asle Bøe
Asle Bøe har lang erfaring fra trening av mennesker med forskjellige mål. Han har en bachelorgrad i sykepleie fra Høgskolen i Bergen, og brenner for å gjøre god informasjon om trening og kosthold så tilgjengelig som mulig for så mange som mulig.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.