Kosttilskudd

Proteinpulver fra myse, rimelig og effektivt kosttilskudd

Proteinpulver er på den relativt korte listen over kosttilskudd som kan være fornuftig å få i seg sammen med kreatin om en trener for styrke, muskelvekst eller skal gå ned i vekt samtidig som en beholder muskelmasse.

Proteinpulver

I tillegg til å være viktig for å bygge og å beholde muskelmasse er proteiner svært mettende og kostbare å bruke som energi sammenlignet med fett og karbohydrater. Det vil si at selv om proteiner inneholder 4 kcal/g som karbohydrater går det mer vekk i behandlingen av dem pluss at de stimulerer til energikrevende prosesser i cellen, deriblant proteinsyntese.

Det er fullt mulig å dekke behovet sitt for proteiner fra kostholdet. Melkeprodukter, kjøtt, fisk, fugl og egg er ypperlige proteinkilder .

De inneholder lett biotilgjengelige proteiner med en aminosyresammensetning som er fordelaktig for muskelvekst. Gram for gram er eksempelvis soyaproteiner mindre effektive for å øke proteinsyntesen enn melkeproteiner.

Les: Proteinpulver fra myse bygger mer muskler enn proteinpulver fra soya

Myseproteinpulver kommer fra myseandelen av melk. Melk består både av kasein og myse, og størstedelen av kaseinet går med til å lage ost. Mysen blir igjen, og proteinfraksjonene konsentreres samtidig som laktose og fett fjernes reduseres.

Les: Tilskudd av proteiner bygger muskler

Tidligere var det vanlig at mysekonsentrat inneholdt nokså mye fett og karbohydrater, men etterhvert som filtrasjonsmetodene har blitt mer skånsomme og effektive sitter vi igjen med et renere produkt og kan tilby velsmakende og rimelig proteinpulver til en grei pris.

Det kan nyttes med god effekt til både vektnedgang og for å bygge muskler. Når det gjelder enkle ting en kan gjøre som kan øke effekten av trening og kosthold for vektnedgang og muskelbygging er å få i seg nok proteiner mot toppen av listen sammen med å tilpasse energinivået til målsetningen.

Les: Proteinpulver kan føre til vektnedgang uten diett

En annen faktor å ta med i betraktningen er pris og smak. Et proteinpulver må smake godt og være et prisvennlig alternativ for å kunne forsvare plassen i kostholdet sammenlignet med andre proteinkilder.

I Myrevolution sitt proteinpulver MyoProtein er det 50/50 fordeling av Myse og Kasein. Denne sammensetningen av raske og langsomme proteiner har gjennom forskning vist seg å være den mest effektive.

Ønsker du proteinpulver i verdensledende kvalitet og nydelig smak i et optimalt forhold på 50:50 så anbefaler vi deg å prøve MyoProtein. Klikk her for å kjøpe!
MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.