Oppskrifter

Riskaker med MyoProtein og peanøttsmør

For de av dere som følger Biorytmeprinsipper eller av andre grunner vil begrense mengden fett i et måltid – stakkars dere..

Selv har jeg et stort problem. Åpner jeg en boks peanøttsmør eller lignende ryker den før jeg får sagt Kaloribudsjett, men å ikke ha peanøttsmør er minst like problematisk.

Noe kan bøtes på med MyoProtein i smaken Choco Peanut eller Snickers som jeg liker å kalle den, men de gangene behovet for den fantastiske blandede konsistensen  og smaken peanøttsmør har, det salte og det søte, det mye og det harde, er det ikke nok.

Jeg har i det siste flørtet litt med å sunnifisere mat etter å ha sett hvor enkelt det kan være.. Og dagens oppskrift ble jeg så fornøyd med at jeg måtte dele den. Håper smaksløkene deres tar imot disse like godt som mine gjorde! Ekstra digg var det at det tok ca 30 sekunder å lage dem.

Riskaker med MyoProtein og peanøttsmør

Oppskrift

  1. Bland 8 teskjeer eller 4 spiseskjeer peanøttsmør og vann i en bolle.
  2. Tilsett 20g MyoProtein Choco Peanut.
  3. Bland dette sammen.
  4. Smør herligheten på 5 riskjeks, eller oppjuster oppskrift etter behov. Strø pulverkaffe og Sukrin+ over for ekstra smak.

Næringsinnhold

347 kcal, 29g protein, 50g karbohydrater, 3,7g fett.

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.