Andre Boller - Podcast

S01E13: Stress og energityver

Vi har begynt å få inn mange gode spørsmål fra dere lytterne, og i denne episoden tar Børge A. Fagerli og Frank Nilsen for seg følgende spørsmål fra en av våre lyttere:

“Jeg hørte nettopp på siste episode om det å finne indre ro. En av de virkelig beste så langt, syns jeg – tusen takk! Jeg har lenge vært på en vei mot å lytte mer til hva jeg vil og stole på at det jeg søker finnes inni meg.

Det Børge sa om de tre trinnene gjorde at jeg forsto denne prosessen bedre, kjenner meg veldig igjen. Spørsmålet mitt er da følgende: hvis man er der at man har begynt å “kjenne seg sjøl” ganske godt, hvordan jobbe mot å bli en skaper?

Jeg har lenge strevd med kronisk utmattelse pga stress, og noe av det jeg har innsett i den prosessen er at jeg må ta ansvar for min energi og hvordan jeg har det. Det innebærer såklart å lytte til kroppens signaler. Er dette et eksempel på det å ta en “skaperrolle”?”

I episoden snakker vi også om:

• De viktigste ferdighetene du må innarbeide for å begynne å skape
• Utmattelse og årsakene til det
• Hverdagens energityver
• Det å sette ord på følelser
• Sette ting i riktig perspektiv
• Hvordan du tar det og ikke hvordan du har det

Trykk på en av disse: Itunes eller Spotify og på episoden “Lytterspørsmål om stress og energityver med Børge Fagerli”. God lytt!

Vær den første til å få beskjed om nye artikler, podcaster, spennende forskning eller andre relevante nyheter!

* indicates requiredKryss av for å godkjenne at du ønsker å motta mail fra oss:


Du kan avmelde deg når som helst ved å trykke på linken “Avmeld” nederst i hvert nyhetsbrev du mottar fra oss. Se også våre nettsider for personvernerklæring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.