Kosthold

Sjokkerende sannhet om Aspartam

I en post på naturalnews igår skildres den grusomme prosessen Aspartam lages gjennom. Uthevingen er min for ekstra dramatisk effekt.

1.) ‘Cloned microorganisms’ (which the patent later reveals to be genetically modified E. coli) are cultivated in tanks whose environments are tailored to help them thrive.

2.) The well-fed E. coli cultures defecate the proteins that contain the aspartic acid-phenylalanine amino acid segment needed to make aspartame.

3.) The proteins containing the Asp-Phe segments are ‘harvested’ (i.e. lab assistants collect the bacteria’s feces).

4.) The feces are then treated. This includes a process of methylation (adding an excess of the toxic alcohol, methanol, to the protected dipeptide).

Sannheten er endelig ute

Jeg vet ikke hva som foregår i ditt hode mens du leser det, men jeg ser for meg noe slik:Aspartame
Det er avslørende for naturalnews at de er sjokkert over at det brukes bakterier i matlaging. Menneskekroppen er kolonisert av ca 100 trillioner bakterier – alle spiser, og alle driter. Vi har flere bakterier enn celler.. Er vi verre enn aspartam nå? Vi er jo helt naturlige og ikke genmodifiserte! Eller vent, genene våre endrer uttrykket som respons på miljøfaktorer..Vanskelig dette her.

Du er mer bakterie enn menneske

Våre egne bakteriekolonier er livsnødvendige for å hjelpe oss med fordøyelse og å hindre oppvekst av skumle bakteriestammer.

Den skumle E. Coli som nevnes er harmløs i passe mengder der den skal være, i tarmen. Dersom bakteriene dine kommer på avveie, for eksempel inn i blodet får du problemer men om de holder seg der de skal er bakterier svært hjelpsomme.

Det samme gjelder i matproduksjon. Dersom de granolaknaskende hippiene blir redd for aspartam på bakgrunn av at bakterier har vært med i fremstillingsprosessen av fenylalanin har jeg samlet en liste over andre matvarer de bør holde seg unna..Etter de steriliserer seg selv med store doser antibiotika og blir kolonisert med MRSA, multiresistente streptokokker som vanskelig lar seg behandle med antibiotika.

Bakterier – ganske ålreite dyr

Bakterier er som folk.

Noen er hyggelige, gode venner til og med. Andre er drittsekker og lager dårlig stemning overalt. Gode venner gjør at det blir mindre plass til drittsekkene, og de har ryggen din om det blir slåsskamp.061017091752

På samme måte kan mikrober forbedre holdbarheten og tryggheten(!) til andre matvarer gjennom å produsere (bæsje) hemmende metabolitter som gjør oppvektsvilkårene for patogene bakterier vanskeligere.

For deg som vil unngå mat som har vært i kontakt med bakterie-ekskrementer har jeg her en liten liste over mat som lages ved hjelp av bakteriekulturer. I lys av den nye informasjonen om aspartam presenterer jeg her sannheten om mat: Hold deg unna alt på listen.

Ost, eddik, yoghurt,  surmelk,  sjokolade, kaffe, eddik, kefir,  fisk,  kjøtt, vin,s ylteagurk, soyasaus,  frukt,  cider, surdeigsbrød, rom, smør, surkål, øl og grønnsaker.

Som du ser er dette noe Big Pharma har drevet med lenge – og Moder Jord har drevet med enda lengre  gjennom at bakterier bryter ned organiske forbindelser i naturen og finnes overalt rundt oss.

På med aluminiumsfoliehatten, ikke stol på noen og hold deg langt unna bakterier. Jeg vet ikke helt hvordan dette gjøres i praksis, men vi selger snart Aspartam-detoxkit og Bakterie-detoxkit fra Dr. Mercola. Vi har også spurt Høyre, FRP, Arbeiderpartiet, SV og MPDG om de har tenkt å forby bakteriekolonisering av mennesker om de kommer i posisjon, avventer svar.

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.