Trening

Slik overlever du zombieapokalypsen

Med økende overvekt i samfunnet og flere som trener styrke har vi et kjempeproblem når den uungåelige zombieapokalypsen inntreffer.

Get to da choppa!

Vi har også en unik mulighet for å overleve dersom vi kjenner til styrkene og svakhetene til zombiene.

Zombiene er både større, tyngre , sterkere og raskere.

Tidligere var det trygt å anta at zombien ville gå for hjernen, men som du skal se er det langt fra sikkert idag..

Kostholdsfanatisme har gått så langt at du kan redde deg selv bare ved å lære å kjenne igjen forskjellige zombietyper og hvordan de angriper.

Brombien

Har trent overkroppen hver mandag siden han var 11, så bena råtner fort vekk. Ikke spesielt farlig.

zombierun_1
Brombien.

Zumbia-zombiene

De vralter rytmisk bortover med en boombox på skulderen med ansiktet frosset i et stramt glis.

Løp. Bare løp.

Paleo-zombien

En av de farligste zombiene.

Denne zombien spiser kun det som var tilgjengelig for steinaldermenneskenne – hele deg. Du har en mulighet til å redde deg: Drikk en Pepsi Max , for de tåler ikke aspartam. Dersom du ikke har aspartam lett tilgjengelig kan du legge ut om alle miljøgiftene du har lagret i fettet ditt og at du ikke har spist økologisk mat på lenge.

6753e38b8af8e8c7bc7b2b18d29b786b

CrossFit-Zombien

Omvendt trappeløp, AMRAP.

Har enkelte likhetstrekk med paleo-zombien, men Pepsi Max er ikke nok til å skremme vekk denne røveren.

Den er sånn.. Midt på treet i alt den gjør, så er du rask kan du løpe fra den, er du sterk kan du gi den juling og så videre. Den har en stor svakhet: Om den blir oppmuntret nok vil den gjøre ting som ikke er bra for den. CrossFit-zombien kan bekjempes ved at du lærer deg jentenavn og AMRAP – gir du den en WOD vil den gjennomføre den uansett hvor merkelig den er og du har mulighet for å komme deg unna. Den hemmes også av at den alltid bærer på en kettlebell.

Forbered deg på å treffe mange CrossFit-zombier siden de alltid trener i grupper med lite klær og zombievirus sprer seg raskt under slike forhold.

Styrkeløftzombien

Denne zombien er stor, sterk og har god appetitt. 

Du kjenner den igjen på magnesium på ryggen og ekstra blodsprengte øyne. Denne kan du bare glemme å ta i nærkamp, men den kan bekjempes om du begynner å kvartbøye foran den. Da vil den begynne å rette på teknikken din istedenfor å spise deg. Den kan også distraheres om du spør den om forskjellen på løfting med og uten utstyr eller hva som er optimalt av lowbar eller highbar. Om du hører godt etter kan du høre den sier ” Gaaaainz..”

Fitness-Zombien

Kjennetegnes ved lett bekledning og dyp brunfarge , samt at den poserer mer enn den går.

Zombies_run

Denne zombien vil ikke gå etter hjernen eller organene dine, men helle de rene proteinkildene – musklene. Dersom du har mer enn 5% kroppsfett er du trygg for fitness-zombien, siden du da kommer utenfor kategorien “ren mat”.

Bør unngås de dagene den har cardio på programmet.

Lavkarbo-zombien

Farlig rakker som går rett for de feteste kroppsdelene.

Du kan overleve ved å alltid ha på deg sukker, som er gift for lavkarbozombien. Eventuelt kan du fylle glykogenlagrene dine.  Aldri, aldri vær i ketose rundt denne zombien.

Ola- og Kari- Nordmannzombiene

Disse er de farligste zombiene du kan treffe på.

De kjennetegnes av klær fra HM , Dressmann og Cubus men kommer ellers i alle størrelser og fasonger. Det beste du kan gjøre for å få vite svakhetene deres er å følge med på nyheter og i aviser: Ola og Kari er ekstremt godtroende. Eventuelt kan du fabrikkere en forside på en avis som lyder ” Eksperter advarer: Menneskekjøtt livsfarlig for zombier.” Det burde få dem til å endre kosthold rimelig kjapt. Dersom det ikke fungerer, rop ” Se! Ylvis på Skavlan i frekk sexlek med Kari Bremnes!”

Smarttelefonzombiene

Disse er ikke spesielt farlige, går som regel rett frem mens de stirrer inn i en skjerm.

smartphone-zombies
Kan distraheres ved å gi dem en like på facebook eller instagram.

TwitZom

Noen vil si zombieapokalypsen allerede er her, og at hjernedøde zombier allerede fyller gatene og det er de vi burde være redd for. De beste våpnene er som alltid kunnskap, kildekritikk og refleksjon men dersom det feiler – løp og ikke se deg tilbake. Dum er smittsomt.

MyRevolution
Vi inspirerer deg til å nå ditt fysiske og mentale potensiale med våre prestasjonsfremmende næringsmidler og kompetente veiledning.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.