Oppskrifter

Kreativ Proteinsnacks

Nr.1 Sjokoladeboller med kokos
Du trenger:
– Havregryn, lettkokte
– Kakao
– Vaniljesukker
– Pulverkaffe
– Søtningsmiddel
– Hasselnøtter
– M-factor/annet proteinpulver
– Kokosmasse

Bland havregryn, kakao, vaniljesukker, hasselnøtter og proteinpulver sammen. Kok opp litt vann og bland sammen med kaffen og søtningsmiddelet. Bland dette sammen til en seig masse. La dette stå i kjøleskapet i 10 min.

Til slutt ruller du kuler av “deigen” i kokosmasse og lar dette stå på et brett i kjøleskapet til kokosbollene er stivnet.
Da er det bare å nyte dersom du ønsker de ekstra søte tilsetter du margaring og sukker!

Nr.2 Proteinbomber med pistasj og kokos
Du trenger:
– Dadler, stenfrie
– Fiken
– Kokos
– Pistasjnøtter
– Mandler
– Litt salt
– Raspet sitronskall
– MyoProtein proteinpulver

Grovhakk fiken og dadler og lag en masse av dette. Bland kokos, salt, sitronskall, nøtter og proteinpulveret sammen i en separat bolle. Bland så sammen massen av fiken og dadler sammen med resten. Dette gjøres enklest forhånd. Bruk litt vann dersom du bruker mye proteinpulver, slik at pulveret balander seg med massen. Tilslutt trykker du massen på et bakepapir og skjærer ruter etter etter eget ønske. Så enkelt og så godt – Proteinbomber med mye smak og mye næring.

Nr. 3 Kokosmakroner med sjokoladesmak
Du trenger:
– Eggehviter
– Kokosmasse
– Søtningsmiddel
– Vaniljesukker
– kakao
– M-factor/annet proteinpulver med sjokoladesmak

Pisk eggehvitene stiv. Bland sammen kokosmasse, vaniljesukker, søtningsmiddel og proteinpulveret. Rør alt det tørre inn sammen med eggehvitene forsiktig, slik at konsistensen holder seg. Fordel makronene etter størrelse på en bakeplate og la de stå mellom 10-14 minutter på 180 grader. Dette er en godbit som smelter på tunga.

Asle Bøe
Asle Bøe har lang erfaring fra trening av mennesker med forskjellige mål. Han har en bachelorgrad i sykepleie fra Høgskolen i Bergen, og brenner for å gjøre god informasjon om trening og kosthold så tilgjengelig som mulig for så mange som mulig.

2 kommentarer

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.